Mango maracuja v hořké
luxusní exotická náplň z manga a maracuji, lehce nakyslá v hořké skořápce Více
Pralinka z hořké čokolády Callebaut s náplní mango – maracuja
Složení: Hořká čokoláda 54,5 % kakaa – kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma, může obsahovat MLÉKO, barevné kakaové máslo. Bílá čokoláda 32 % kakaa – cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, emulgátor SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma, mango čerstvé a pyré z maracuji, SMETANA 40 %, glukózový sirup, dextróza, sorbitol, MÁSLO, kakaové máslo, pektin (alergeny č. 6,7)
Pralinky jsou ručně vyrobené.
Trvanlivost: až 2 měsíce při dodržení skladovacích podmínek
Skladování: uchovávat v chladu ideálně do 20 °C, mimo sluneční záření (viz info)
Hmotnost pralinky: 9 g