Černý rybíz s vanilkou
Černorybízový gel s jemnou a lahodnou vanilkovou náplní. Snoubení sladké a kyselé chuti. Více
Pralinka z hořké čokolády Callebaut s náplní vanilka a černorybízová ganache
Složení: Hořká čokoláda 54,5 % kakaa – kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma, může obsahovat MLÉKO, barevné kakaové máslo. bílá čokoláda 37 % kakaa –kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné MLÉKO, sušená SMETANA, odstředěné sušené MLÉKO, emulgátor SÓJOVÝ lecitin, vanilin, SMETANA 40 %, cukr, pyré z černého rybízu, glukózový sirup, invertní cukr, dextróza, sorbitol, MÁSLO, kakaové máslo, pektin, vanilkový lusk (alergeny č. 6,7)
Pralinky jsou ručně vyrobené.
Trvanlivost: až 2 měsíce při dodržení skladovacích podmínek
Skladování: uchovávat v chladu ideálně do 20 °C, mimo sluneční záření (viz info)
Hmotnost pralinky: 9 g